. Обмен криптовалют и электронных денег. : Приватбанк (Італія)

Приватбанк (Італія)


1992

AS "PrivatBank" офіційно зареєстрований в Реєстрі підприємств Латвійської Республіки.
Банк видана ліцензія робить можливим здійснення банківських операцій.
1993

Банк видана ліцензія дозволяє здійснювати банківські операції з іноземною валютою.
1996

AS "PrivatBank" є одним з перших банків в Латвії, який пропонує своїм клієнтам послуги del'home банківську діяльність "PARITATE B @ nkNet".
1997

Протягом року, а також засоби активного управління Банку збільшився в 5 разів, за підсумками року найкращі показники рентабельності в цій галузі: рентабельність капіталу і резервів (ROE) = 68,75%, рентабельність активів (ROA) = 7,09%.
Банк отримав ліцензію Europay.
Банк стає повноправним членом SWIFT.
1998

Він почав випуск кредитних карт MasterCard і Maestrо.
Зважена політика дозволяє банку для подолання економічної та фінансової кризи в Росії і зробити висновок, що "важкий рік для всіх банків з proffito.
1999

Банк пропонує своїм клієнтам системи системі Paritate Online управління рахунком, використовуючи один із найбільш надійних засобів захисту інформації: SSL 128 біт.
Банк пропонує рахунок управління Imptenditori діючих он-лайн (можливість оплачувати товари і послуги для платіжних карт в режимі он-лайн).
AS "PrivatBank" є першим в країнах Балтії, який піднімає питання про роботу для оплати в мережі Інтернет MasterCard.
2000

Банк отримав ліцензію Visa International і приступив до емісії кредитних карт: Visa і Visa Electron.
2001

Оборот членів Банку.
2002

Підключення до системи грошових переказів PrivatMoney.
Впровадження нових подорожей Приват карт.
Зміни у фірмовому стилі банку.
Модернізація банківського обслуговування del'home (Paritate Online).
2003

Основним завданням банку є зміцнення своїх позицій на ринку банківських послуг і створення престижних і відомих брендів на ринку Латвії та за кордоном. Розвиток нових послуг і продуктів, спрямованих на обох зарубіжних замовників, що на внутрішньому ринку.
2004

У 2004 році відкриває мережу філій і банкоматів. Він встановлює відносини з більш ніж 500 дилерів. Вони встановлені понад 850 POS-терміналів по всій території Латвії. Крім того, вона відкрила представництво в Португалії, ви proggetta відкриття аналогічних представництв в інших країнах.
2005

AS "PrivatBank" був удостоєний щорічної премії "Deutsche Bank в 2004 Straight-Through Processing (STP) Excellence Award". Вони відкриті 5 філій: в Ризі, Вентспілсі, Лієпаї, Даугавпілсі і Валмієрі.
2006

Банк розширює спектр банківських продуктів для фізичних і юридичних осіб. Філіальна мережа банку розширюється: AS "PrivatBank" відкриває філію в Даугавпілсі.
2007

AS "PrivatBank" відкриває нову філію в Лісабоні. Наш банк є першим банком в нових країн-членів "Європейського союзу, який відкрив філію в Португалії і пропонує своїм клієнтам обслуговування російською, українською та Португалії.
Травень 2007: міжнародне агентство Moody 's Investors Services Ltd підвищує довгостроковий кредитний рейтинг AS "PrivatBank" по В2 до В1. Підйомні рейтинг rifflette зміцнення позицій банку на світовому фінансовому ринку.
AS "Paritate Banka" пропонує підприємцям унікальний продукт для Латвії: мікрокредитування. Мікрокредитування створює можливості для малого та середнього бізнесу отримати кредит до 10 000 латів на строк, що не перевищує двох років без надання застави.
AS "PrivatBank" розробити новий продукт для фізичних осіб: кредитні програми: + депозит TRIO. З TRIO + можна одночасно розміщувати грошові кошти і отримувати відсотки по депозиту, щоб після закінчення узгодженого терміну або щомісяця відсотки (в залежності від вибору замовника), щоб отримати платіжну карту VISA Electron (міжнародна картка) з лімітом кредит в розмірі до 80% від суми , і більше, щоб отримати вільний доступ до домашньої банківської Paritate Online.
AS "PrivatBank" нагороджено Deutsche Bank "2006 Дойче Банку Straight-Through Processing (STP) Excellence Award". Ця нагорода відображає високу якість і швидкість обробки платежів у євро та доларах США, використання технологій і високий професіоналізм співробітників AS "PrivatBank".
Назва AS "PrivatBank" змінюється і стає AS "PrivatBank". E 'був названий батьками банку: Компанія обмежений запас на основі українського комерційного банку "ПриватБанк". Зміна назви вважається кроком на шляху до злиття банків-членів. Капітал банку збільшився на 7,1 млн. латів. В даний час обсяг банківського капіталу склав 10650000 латів.
Він зробив модернізацію del'home Paritate Online Banking. Система оновлюється, тому працювати з нею стає легше і зрозуміліше. Відтепер ім'я послуга Privat Online.
Неперекладених це нова послуга: "Чат Онлайн", яка дозволяє користувачам задавати питання і отримувати відповіді про банк і його послуги. "Чат Онлайн" є "доступним для клієнтів 24/7. Служба йде на трьох мовах: російській, англійській, латиською.
В ході філіальною мережею році Банк продовжує розширювати по всій країні. У грудні 2007 року кількість відділень і груп AS "PrivatBank" в Латвії досягло число тридцяти.
2008

AS "PrivatBank" підтримує другій організації "Ні конференції Blogger в співтоваристві" Незалежних Держав та країн Балтії », присвячена новим технологіям в області засобів масової комунікації. В ході більш ", ніж 15 років AS" PrivatBank "є визнаним банком номер один в області захисту Співдружності Незалежних Держав і" операційна Східної Європи на високому технологічному рівні. З цієї причини банк зацікавлений в нових технологіях, нових видів ЗМІ, блогах і люди, які їх створюють. Другий «Ні конференції Blogger" взяли участь понад 500 учасників.
AS "PrivatBank" пропонує своїм клієнтам новий prestiggiose кредитні картки: VISA Gold і VISA Platinum.Questo група клієнтів має об'єкти в різних галузях і в різних країнах. VIP-клієнти банку мають можливість скористатися послугами депозитарію.
Для підприємців розробила продукт, який дозволяє накопичувати кошти, званий законопроект «Прибутковий». Ця обліковий запис дозволяє отримувати нараховані відсотки на суми, після кількох днів утримання під вартою грошей на рахунку.
В Юрмалі була організована перша міжнародна конференція, яка об'єднує клієнтів і ділових партнерів банківської групи "ПриватБанк".
Інвестори агентство Moody 's Services Ltd підтверджує кредитна оцінка AS "PrivatBank" B1/NP/E + рівня. Довгостроковий депозитний рейтинг В1 не підтримується рівні. Рейтинг фінансової стійкості (Bank рейтинг фінансової стійкості) залишається тим же і буде визнаний на рівні Е +.
Deutsche Bank, одного з найбільших банків у Європі відзнакою роботи AS "PrivatBank" з врученням prestiggioso "STP Excellence Award 2007" за підтримку високої якості платежів, що прибувають в EUR та USD.
Перелік послуг, що надаються AS "PrivatBank" збагачується в довірче управління активами. Преміум валюти та інвестиційний план "прекрасною альтернативою інвестицій в акціонерний капітал, особливо в умовах уповільнення темпів зростання світової економіки і падіння акцій на ринку інвестицій. План управління цільовими активами клієнтів банку отримати дохід значно вище, ніж процентна ставка розраховується по депозиту.
2010

Банк збільшив свій статутний капітал шляхом випуску акцій 20235000 тій же категорії з правом голосу і номінальною вартістю LVL 1,00 кожна. Всі акції, випущені були підписані та оплачені в повному обсязі. Таким чином, капітал підписані і оплачений AS "PrivatBank" є LVL 40470000.
В червні місяці відкрив свої двері для клієнтів, італійського філії "AS PrivatBank". Він розташований в історичному центрі Риму, недалеко від Ватикану, через Веспасіана в 46 / б, і обслуговує своїх клієнтів не тільки на італійському і латиською, а й російською та українською мовами.
У вересні, AS "PrivatBank" філія в Італії почав пропонувати новий вид вкладу: Евродепозіт.
2011

У січні британський журнал "The Banker" визнав материнської компанії AS "PrivatBank" SPA КБ ПРИВАТБАНК кращим банком в Україні в 2010 році. За даними дослідження "Найбільш шановані компанії України", SPA ПРИВАТБАНК ЦБ також була визнана лідером в українській банківській системі в плані довіри клієнтів. AS "PrivatBank", яка надає банківські послуги не тільки в Латвії, але і в Португалії, Італії та Німеччини, на практиці по-своєму діяти унікальні знання і досвід, накопичений в SPA ПРИВАТБАНК КБ, забезпечуючи тим самим своїм клієнтам відмінний сервіс у місцевих та зарубіжних ринках.
У травні, AS "PrivatBank" філія в Італії стали пропонувати два нових види внеску: депозит "довгострокову перспективу" та зберігання "лояльні".
З червня AS "PrivatBank" філія в Італії, пропонує своїм клієнтам наступні юридичні послуги: відкриття банківських рахунків, розрахункові операції, операції з готівкою, управління рахунками віддалено, операції з іноземною валютою.
В липні Moody 's підтвердило рейтинги банку попередній (B2/NP депозит, рейтинг фінансової E +) зі стабільним прогнозом. Оцінка ситуації індекс AS "PrivatBank" залишилася незмінною з 2008 року, відмінний тест на стійкість і надійність банку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий