. Обмен криптовалют и электронных денег. : ПриватБанк запустив унікальний сервіс відкриття рахунків юросіб через Інтернет

ПриватБанк запустив унікальний сервіс відкриття рахунків юросіб через Інтернет


ПриватБанк запустив унікальний сервіс для юридичних осіб і підприємців. Тепер зарезервувати за собою банківський розрахунковий рахунок можна миттєво на сайті банку.

Після заповнення простої форми, в якій достатньо вказати ім'я, контактний номер телефону та регіон проживання, клієнт відразу ж отримує реквізити свого рахунку і може використовувати його для отримання платежів.

«Уявіть собі ситуацію. Вам терміново потрібно дати реквізити вашому партнеру для отримання від нього оплати або для зазначення в договорі. З якоїсь причини ви не хочете йому давати реквізити основного рахунку, який у вас є (наприклад, хочете заощадити на комісії платежів всередині ПриватБанку), - говорить керівник бізнесу обслуговування малого та середнього бізнесу ПриватБанку Інна Журавльова. - Навіть якщо ви не наш клієнт, ви можете просто зайти на сайт банку, заповнити кілька полів і тут же отримати реквізити нового рахунку! Ви їх можете тут же відправити партнеру або вказати в договорі ».

Для активації рахунку, відкритого онлайн, потрібно протягом 5 днів надати в найближчий зручний для клієнта відділення стандартний пакет документів. Детальну інформацію про активацію рахунку повідомить персональний менеджер, які зв'яжеться з клієнтом за вказаною ним телефону відразу після резервування рахунку.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер ринку банківського обслуговування. На сьогодні банк обслуговує найбільшу в країні кількість корпоративних клієнтів - 219 000 і більше 320 тисяч приватних підприємців. За даними на 1 лютого 2012 року, кредитний портфель ПриватБанку юридичним особам досяг 98,5 млрд. грн.

Міжнародна банківська група ПриватБанк обслуговує понад 22 мільйонів корпоративних і роздрібних клієнтів в 12 країнах світу, серед яких Росія, Грузія, Латвія, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан. ПриватБанк визнаний Банком року 2011 в Україні (Banker Awards). У рейтингу 1000 провідних банків світу ПриватБанк займає 369 строчку, зміцнивши свої позиції з 416 місця в 2010 році.

Комментариев нет:

Отправить комментарий