. Обмен криптовалют и электронных денег. : Математики ПриватБанку повідомили, що українські жінки більш відповідально ставляться до грошей, ніж чоловіки

Математики ПриватБанку повідомили, що українські жінки більш відповідально ставляться до грошей, ніж чоловіки


За даними банкірів, практично по всіх кредитних продуктах ПриватБанку жінки поводяться в середньому в 1.5-2 рази відповідальніше.

«Багато хто знає, що в 2006 році Нобелівська премія миру була вручена засновнику одного банку в Бангладеші, відомого тим, що всі свої кредити видає жінкам, як більш дисциплінованим позичальникам, - говорить керівник напряму« Ризик менеджмент »ПриватБанку Вадим Ковальов. - Ми підтверджуємо, що це правило справедливо і для України ».

У ПриватБанку звертають увагу, що результати дослідження можна назвати репрезентативними для всієї країни, адже самим популярним способом отримувати кредит в Україну сьогодні є кредитна карта, а ПриватБанком випущена кожна друга кредитка країни.

Математики ПриватБанку - неформальний клуб за інтересами співробітників ПриватБанку, які у вільний від роботи час досліджують питання, які не є важливими для ведення бізнесу, але відповіді на які просто було б цікаво знати.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. У мережі банку сьогодні працює 3394 філії і відділення, 7532 банкомата, 4301 термінал самообслуговування і 52 704 Pos-терміналів. За даними на 1 березня 2012 року, обсяг залучених ПриватБанком депозитів громадян досяг 60 млрд. грн. Портфель споживчих кредитів банку складає 24 млрд. грн. Міжнародна банківська група "ПриватБанк" обслуговує понад 22 мільйонів корпоративних і роздрібних клієнтів в 12 країнах світу, серед яких - Росія, Грузія, Латвія, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан.

Комментариев нет:

Отправить комментарий