. Обмен криптовалют и электронных денег. : Дисконтный клуб Приватбанк

Дисконтный клуб Приватбанк



Для власників елітних карт Visa Infinite, MasterCard World Signia, Visa Platinum, Visa Platinum mini, MasterCard Platinum і Gold ПриватБанком розроблена спеціальна програма лояльності - Дисконтний клуб "ПриватБанк VIP". Ідея створення Клубу грунтується на принципі надання заможним клієнтам рекомендацій по відвідуванню мережі підприємств, які відповідають високому статусу елітних закладів.
В рамках програми нами безперервно відбираються елітні компанії торгово-сервісної сфери на території трьох держав - України, Росії (на базі Москомприватбанку) і в Грузії (на базі PrivatBank). Компанії-учасники проекту надають гідний рівень обслуговування, а також знижки клієнтам при оплаті елітними платіжними картами, емітованими ПриватБанком (України), Москомприватбанком (Росія), PrivatBank (Грузія), AS "PrivatBank" (Латвія).
Дисконтний клуб почав свою роботу в 2003 році, і за невеликий період свого існування набув більш 3600 партнерів - елітних компаній. Інформацію про всіх учасників Клубу та про розміри знижок, які вони надають, Ви зможете отримати на цьому сайті в розділі Дисконтна мережа "ПриватБанк VIP", а також на страніцахжурнала "ПриватБанк VIP"

Комментариев нет:

Отправить комментарий