. Обмен криптовалют и электронных денег. : У відділеннях ПриватБанку з'явилися сейфи, які роблять спроби пограбування марними

У відділеннях ПриватБанку з'явилися сейфи, які роблять спроби пограбування марними


ПриватБанк закупив для всіх своїх відділень сейфи особливої ​​конструкції, яка робить практично неможливим крадіжку грошей злочинцями. Як повідомили в Службі безпеки банку, головною особливістю нових сейфів є те, що їх можна відкрити з затримкою 15 хвилин, що практично виключає доступ до коштів у нештатних ситуаціях.

"Сьогодні в будь-якій касі нашого відділення на руках у касира немає і не може бути великих сум готівки, всі вони зберігаються у спеціальних сейфах і отримати доступ до них дуже складно, - говорить керівник Служби безпеки ПриватБанку Станіслав Крижановський. - Така логістика управління грошовими потоками в банку побудована для того, щоб максимально убезпечити наших співробітників ".

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Щодня ПриватБанк обслуговує від 1,5 до 2 мільйонів клієнтів. За підсумками 2011 року активи банку досягли 145,1 млдр. грн, власний капітал - 16,7 млрд. грн. У мережі банку сьогодні працює 3394 філій і відділень, 7504 банкомата, 3937 терміналів самообслуговування і 54 486 POS-терміналів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий