. Обмен криптовалют и электронных денег. : ПриватБанк буде перешкоджати створенню нової піраміди МММ-2012

ПриватБанк буде перешкоджати створенню нової піраміди МММ-2012


ПриватБанк буде і далі відслідковувати сумнівні фінансові операції функціонерів фінансової піраміди МММ-2011, щоб не допустити залучення жителів Україну у створення нової шахрайської структури під назвою МММ-2012. Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на керівника департаменту фінансового моніторингу Приватбанку Ігоря Терьохіна.

"Сьогодні крах МММ-2011 для більшості людей більш ніж очевидний, і спроби організаторів піраміди залучити нових вкладників для того, щоб протриматися ще пару місяців - це відвертий обман людей, серед яких більшість - пенсіонери та люди з невисоким рівнем доходу, - зазначив Ігор Терьохін . - В Україні є чіткі вимоги закону, які зобов'язують банки перешкоджати незаконним та шахрайським фінансових операцій, і ми будемо блокувати операції функціонерів піраміди і закликаємо робити це всіх наших колег-банкірів ".

У ПриватБанку відзначають, що всі "вкладники" МММ, чиї гроші виявилися на заблокованих рахунках банком функціонерів піраміди, зможуть їх отримати назад, пред'явивши банку документи про переказ коштів як готівкою, так і з банківських карт. ПриватБанк почав блокувати сумнівні фінансові операції функціонерів системи МММ-2011 з першого дня початку її роботи в Україні. На даний момент в банк звернулося понад 2 тис. чол. з підтвердженням перерахування коштів на адресу МММ і заявами про повернення коштів.

Нагадаємо, що 31 травня засновник фінансових пірамід МММ і МММ-2011 Сергій Мавроді оголосив про створення нової фінансової піраміди, яка буде називатися МММ-2012. Як повідомляють функціонери системи, нова піраміда потрібна для того, щоб допомогти старої, МММ-2011.

Комментариев нет:

Отправить комментарий