. Обмен криптовалют и электронных денег. : Приват24 для Android

Приват24 для Android


Платіжне додаток "Приват24" для смартфонів, що дозволяє управляти своїми рахунками через мобільний пристрій, на сьогоднішній день встановили вже більше 100 000 власників Android пристроїв та майже 90 тисяч користувачів продукції Apple.

"Ми бачимо, що дуже скоро смартфони перетворяться в один з основних каналів отримання банківських послуг" - говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь.

Сьогодні з допомогою "Приват24" для Android власники смартфонів і планшетів можуть в реальному часі переглядати виписки по своїх рахунках, оплачувати послуги мобільного зв'язку, комунальні та інші платежі, а також бронювати і оплачувати автобусні, залізничні та авіаквитки на всі напрямки як по Україні, так і за кордон.

Платіжне додаток можна безкоштовно скачати в AppStore і Android Market.

Приват24 - найпопулярніший інтернет-банк в Україні і один з найбільших у Східній Європі, сьогодні доступний фізичним особам та корпоративним клієнтам Україні, Росії, Латвії, Грузії та ряду країн ЄС. Призначений для управління реальними банківськими рахунками через мережу Інтернет в режимі реального часу 7 днів на тиждень, 24 години на добу. Загальна кількість клієнтів Приват24 становить 3,5 мільйона, щодня в системі здійснюється понад 175 тисяч операцій.

Комментариев нет:

Отправить комментарий