. Обмен криптовалют и электронных денег. : ПриватБанк почав видачу клієнтам сертифікатів електронного цифрового підпису у відділеннях і Приват24

ПриватБанк почав видачу клієнтам сертифікатів електронного цифрового підпису у відділеннях і Приват24


ПриватБанк почав видачу клієнтам сертифікатів електронного цифрового підпису (ЕЦП) через Інтернет-банк Приват24 та відділення банку. Як повідомила прес-служба банку, ПриватБанк став першим і поки єдиним банком України, до складу якого входить Акредитований центр сертифікації ключів (АЦСК). Отримання цифрового підпису дозволить клієнтам банку надавати звіти до податкових органів в цифровому вигляді а також оптимізувати ведення внутрішнього документообігу в компанії.

"Для будь-якого підприємця і тим більше великої компанії отримання сертифіката ЕЦП дозволить скоротити час на здачу паперових звітів та іншої документації, - каже заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - Але можливості застосування ЕЦП сьогодні можуть бути набагато ширше, від дистанційного ведення переговорів і підписання контрактів до відмови від внутрішнього паперового документообігу ".

За словами Олександр Витязя, програмно-технічний комплекс АЦСК ПриватБанку використовує атестовані в Держспецзв'язку Україні рішення, що забезпечують високий рівень захисту інформації, відповідний державним стандартам. Підписаний електронним цифровим підписом (ЕЦП) документ має таку ж юридичну силу як і документ на паперовому носії, підписаний власноручним підписом та скріплений печаткою (Закон України «Про електронний цифровий підпис»).

Комментариев нет:

Отправить комментарий