. Обмен криптовалют и электронных денег. : ПриватБанк відкрив 4330 нових автобусних кас

ПриватБанк відкрив 4330 нових автобусних кас


ПриватБанк почав продаж автобусних квитків через 4330 своїх терміналів самообслуговування. Як повідомили в прес-службі банку, новий сервіс миттєвого бронювання місць доступний цілодобово, а оплатити квитки можна як готівкою, так і пластиковою картою без додаткової комісії.

"В терміналі ви зможете легко вибрати найбільш зручний маршрут, час поїздки і тип автобуса - вся необхідна інформація доступна прямо на екрані, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Юрій Кандауров. - Дуже зручно і те, що купити тут квитки можна як за готівку, так і по карті будь-якого банку ".

Через термінали самообслуговування ПриватБанку можна придбати квитки на більш ніж 2500 автобусних рейсів в усі українські міста і за кордон - Італію, Францію, Польщу, Латвію, Чехію та інші країни. Крім регулярних автобусних рейсів реалізуються квитки на трансфер Sky Bus між Києвом і міжнародним аеропортом "Бориспіль".

Крім терміналів самообслуговування, автобусні квитки можна придбати в будь-якому відділенні ПриватБанку, через Інтернет в системі Приват24 і навіть по телефону - для цього ПриватБанк впровадив спеціальний сервіс продажу проїзних документів за коротким мобільним номером 3700. Крім автобусних квитків, в банку можна вільно придбати квитки на поїзд і літак в будь-якому напрямку по Україні та за кордон.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. На 1 травня 2012 активи ПриватБанку становлять 155 млрд грн, власні кошти 15,6 млрд грн, кредитний портфель - 129 млрд грн. Прибуток ПриватБанку за 4 місяці 2012 року склала 404 600 000 грн, обсяг залучених депозитів громадян - 62,8 млрд. грн. В Україну в мережі банку працює 3 394 філії та відділення, 7730 банкоматів, 4330 терміналів самообслуговування і 54 486 Pos-терміналів.

Міжнародна банківська група "ПриватБанк" обслуговує понад 22 мільйонів корпоративних і роздрібних клієнтів в 12 країнах світу, серед яких - Росія, Грузія, Латвія, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан.

Комментариев нет:

Отправить комментарий