. Обмен криптовалют и электронных денег. : ПриватБанк створив спеціальні Android програми для власників MTS, Kyivstar і Life :)

ПриватБанк створив спеціальні Android програми для власників MTS, Kyivstar і Life :)


В Андроїд Маркеті з'явилися спеціальні програми для власників MTS, Kyivstar і Life :). За допомогою нових платіжних додатків PAY MTS, PAY Kyivstar і PAY Life :) власники пластикових карт будь-якого українського банку тепер зможуть безпосередньо поповнювати рахунки мобільних телефонів, миттєво і без комісій. При цьому, переказувати гроші з банківської картки можна на будь-який мобільний телефон і контролювати мобільні витрати своїх близьких.

"Перед запуском сервісу ми влаштували тест на швидкість поповнення - при нульовому балансі телефон був уже на зв'язку через 3,5 секунди після поповнення", - говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь.

Поповнювати свої мобільні телефони та номери своїх близьких можна на суму від 5 до 3000 гривень без комісії. Все, що для цього необхідно - безкоштовно завантажити та встановити на свій мобільний телефон відповідне для свого оператора мобільного зв'язку додаток, а також відкрити свою карту Visa / MasterCard для інтернет платежів. Високий рівень безпеки сервісу забезпечується технологією OTP-паролів, а також цілодобовим моніторингом платежів клієнтів, який здійснюється в режимі он-лайн.

ПриватБанк - найбільший оператор на українському ринку миттєвої оплати послуг мобільного зв'язку. Щодня через ПриватБанк поповнюється понад 400 000 телефонів українських операторів мобільного зв'язку. Найпопулярнішим способом залишається оплата через термінали самообслуговування - так щодня поповнюють свої телефони 198 000 клієнтів. Близько 80 000 клієнтів користуються для оплати зв'язку Інтернет-банком «Приват24», через банкомати ПриватБанку поповнюють мобільні 60000 абонентів, SMS-банкінгом ПриватБанку щодня користуються понад 30 000 клієнтів. Ще близько 15 000 операцій здійснюється через каси відділень, а 10 000 клієнтів поповнюють телефони через банківські термінали в торговій мережі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий