. Обмен криптовалют и электронных денег. : ПриватБанк відкрив систему оплати комунальних послуг через Інтернет для клієнтів інших банків

ПриватБанк відкрив систему оплати комунальних послуг через Інтернет для клієнтів інших банків


ПриватБанк запустив новий сайт своєї "комуналки" - системи оплати комунальних послуг через Інтернет. Тепер цим зручним і швидким сервісом, який раніше був доступний тільки клієнтам ПриватБанку, зможе користуватися будь-який український користувач Інтернету.

Унікальність сервісу ПриватБанку в тому, що на сайті "Комуналки" будь-який користувач може отримати інформацію про свою поточної заборгованості за житло, світло, воду, телефон і інші послуги. Оплатити комунальні послуги можна прямо на сайті за допомогою банківської карти, випущеної будь-яким українським банком.

"Забудьте про купу паперових квитанцій і підрахунку кіловат-годин на стовпчик, тепер в" комуналці "можна за пару кліків подивитися свої заборгованості і також швидко погасити борги, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - Цю процедуру достатньо зробити всього один раз, потім система буде погашати комунальні рахунки автоматично, відправляючи на мобільний СМС для підтвердження суми оплати ".

Сьогодні "Комуналка" ПриватБанку має доступ до рахунків понад 2200 комунальних підприємств і 60 мільйонів особових рахунків абонентів, що становить 80% всього ринку комунальних послуг та зв'язку. Сьогодні щодня через Інтнернет-сервіси ПриватБанку свої комунальні рахунки оплачують більш 45 000 чоловік.

Комментариев нет:

Отправить комментарий