. Обмен криптовалют и электронных денег. : ПриватБанк запустив в Україну послугу "Оплата частинами"

ПриватБанк запустив в Україну послугу "Оплата частинами"


ПриватБанк впровадив в Україну послугу "Оплата частинами", завдяки якій можна купувати товари в розстрочку без оформлення банківського кредиту.

Як повідомили у ПриватБанку, нова послуга "Оплата частинами" в корені відрізняється від споживчого кредиту. Така розстрочка оформляється не співробітниками банку в магазині, а автоматично прямо на касі. Найголовніше - за умови своєчасної оплати всіх платежів, кредит для покупця буде безкоштовним.

Скористатися новою послугою ПриватБанку можна в будь-якій торговельній точці, що уклала договір з банком та приймаючої до оплати його кредитні карти. Сьогодні "Оплата частинами" вже доступна в найбільших українських мережах з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів.

"Це універсальна технологія, її можна впровадити в будь-якій торговельній точці і для будь-яких товарів, достатньо лише встановити термінал ПриватБанку і підключити послугу, - каже керівник бізнесу" Обслуговування торгових підприємств "ПриватБанку Роман Негинський. - Як показав перший досвід впровадження "Оплати частинами", автоматичне оформлення розстрочки дозволяє скоротити покупцям час на оформлення розстрочки до однієї хвилини, а торговим точкам майже вдвічі підняти свій товарообіг ".

При оплаті товарів частинами умови розстрочки покупець зможе обрати самостійно прямо на касі. Будь-яку покупку можна розділити до 12 рівних частин, а договір про послугу отримати і підписати відразу ж - він друкується терміналом банку. Головною умовою "Оплати частинами" є внесення першого платежу "кредиткою" ПриватБанку.

ПриватБанк є найбільшим українським банком. Національна мережа банківського обслуговування ПриватБанку включає 3'394 відділення по всій території Україні. ПриватБанк є найбільшим емітентом і еквайєром платіжних карт в Україні. На 1 квітня 2012 року банки емітовано понад 28600000 карт, в мережі обслуговування працює 7'586 банкоматів та 54,5 тисячі POS-терміналів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий