. Обмен криптовалют и электронных денег. : ПриватБанк допоможе своїм клієнтам - пенсіонерам зареєструватися для отримання компенсації радянських вкладів

ПриватБанк допоможе своїм клієнтам - пенсіонерам зареєструватися для отримання компенсації радянських вкладів


ПриватБанк надав можливість пенсіонерам пройти реєстрацію для отримання компенсацій за вкладами радянського Ощадбанку в своїх відділеннях. Для клієнтів пенсійної програми ПриватБанку ця процедура займе всього кілька хвилин.

Як повідомляє прес-служба банку, для реєстрації клієнтам буде достатньо заповнити коротку паперову форму в будь-якому відділенні ПриватБанку. Потім всю процедуру супроводу реєстрації візьмуть уже співробітники банку. За словами банкірів, програму вирішили запустити у відповідь на велику кількість прохань про допомогу з боку клієнтів, яким було складно розібратися в електронній формі реєстрації на Інтернет-сайті Ощадбанку або додзвонитися на гарячу лінію реєстрації.

«З 6 мільйонів осіб, які мають право на отримання компенсацій радянських внесків, більшість - літні люди, не у кожного є вдома Інтернет, не у всіх буде достатньо енергії, щоб додзвонитися на гарячу лінію, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Юрій Кандауров. - У якийсь момент ми раптом зрозуміли: Ми повинні допомогти нашим клієнтам! Для нас це буде не так складно, адже всі необхідні дані про клієнта у нас і так є. »

ПриватБанк не буде стягувати комісію за цю операцію. «Ми вважаємо, що наш приклад наслідуватимуть й інші банки країни, - додає Юрій Кандауров, - адже основне завдання цієї програми - підвищення рівня довіри до банківської системи в цілому, і якщо ми не зуміємо допомогти колегам з Ощадбанку зробити реєстрацію і отримання коштів максимально простим , враження від цієї роботи може бути не таке, на яке можна було б розраховувати. »

У ПриватБанку впевнені, що цю допомогу оцінять не тільки пенсіонери, але і колеги в Ощадбанку, так як це дозволить знизити навантаження на Інтернет-сайт та гарячу лінію. Банкіри також звертають увагу на те, що відділення ПриватБанку є практично в кожному місті та селі України.

Нагадаємо, що згідно з дорученням Президента України в 2012 році будуть проводитися компенсаційні виплати вкладникам Ощадбанку колишнього Радянського Союзу. В даний час йде підготовча робота для проведення виплат - актуалізації даних вкладників Ощадбанку колишнього СРСР. Актуалізація даних проводиться тільки для тих вкладників, які не отримували компенсаційні виплати у 2008 році.

Прес-Служба ПриватБанку
+380 92 716-08-81
press@privatbank.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий