. Обмен криптовалют и электронных денег. : ПриватБанк почав оформлення КАСКО в своїх відділеннях

ПриватБанк почав оформлення КАСКО в своїх відділеннях


ПриватБанк впровадив новий сервіс для автомобілістів. Тепер в будь-якому відділенні банку можна оформити не тільки страхові поліси автоцивільної відповідальності, але і поліс добровільного страхування автотранспорту КАСКО. Завдяки застосуванню автоматизованої технології, оформити і оплатити поліси можна без черги у будь-якого співробітника банку.

"Наші технології сьогодні дозволяють клієнтам оформити КАСКО у відділенні банку буквально за кілька хвилин, - говорить керівник" Центру страхового бізнесу "ПриватБанку Валерій Суксін. - Купити поліс у банку найчастіше швидше і зручніше, ніж у страховиків - не потрібно шукати офіс страхових компаній, переплачувати агентам, відділення банку напевно є поруч з вашим будинком і офісом, а покупка страхового пакету обійдеться дешевше ".

Сьогодні при оформленні у відділеннях ПриватБанку полісів ОСАГО і КАСКО діє знижка в розмірі 10% вартості сраховкі. Для всіх клієнтів, які оформили поліси страхування в ПриватБанку, діє цілодобовий диспетчерський центр і ряд додаткових опцій - терміновий виклик ДАІ і безкоштовна експертиза при ДТП. Також умови поліса дозволяють змінювати скла, фари, дзеркала та пластикові деталі машини при попаданні каменів під час руху без підтверджуючих документів. Крім того, страховки КАСКО, оформлені в банку, мають нульову франшизу при ДТП, стихійних лихах і інших ризиках.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 16800000 рахунків індивідуальних клієнтів, 220 000 корпоративних клієнтів, 319 тисяч приватних підприємців. У мережі банківських послуг ПриватБанку в Україні працює 3394 відділення, 7650 банкоматів, 4320 термінал самообслуговування і 54 486 Pos-терміналів. За даними на 1 квітня 2012 року, активи банку складають 133 800 000 000 грн, кредитний портфель корпоративних клієнтів 99800000000 грн, капітал 17 млрд грн, чистий прибуток банку з початку 2012 року - 272 млн грн. Обсяг залучених ПриватБанком депозитів громадян на 1 квітня 2012 досяг 61,5 млрд. грн, портфель споживчих кредитів банку складає 24 млрд. грн. Міжнародна банківська група "ПриватБанк" обслуговує понад 22 мільйонів корпоративних і роздрібних клієнтів в 12 країнах світу, серед яких - Росія, Грузія, Латвія, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан. ПриватБанк визнаний "Банком року 2011" в Україну (The Banker Awards). У рейтингу 1000 провідних банків світу ПриватБанк займає 369 строчку, зміцнивши свої позиції з 416 місця в 2010 році.

Комментариев нет:

Отправить комментарий