. Обмен криптовалют и электронных денег. : Клієнти ПриватБанку зможуть здавати податкові декларації через Інтернет

Клієнти ПриватБанку зможуть здавати податкові декларації через Інтернет


Фізичні особи та приватні підприємці - клієнти ПриватБанку першими з клієнтів українських банків отримали можливість заповнювати та надсилати електронні податкові декларації. Як повідомила прес-служба банку, послуга формування та подання декларацій в Державну податкову службу України в електронному вигляді доступна клієнтам через Інтернет-банк «Приват24».

«Тепер, замість цілого дня подорожі в районну податкову і очікування в чергах, можна заповнити і відправити декларацію прямо з будинку або офісу, витративши на це всього лише п'ять хвилин, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - Само собою, всі дані передаються в зашифрованому вигляді. Тому політики і зірки шоу-бізнесу, як і інші користувачі «Приват24», можуть бути спокійні ».

Електронні податкові декларації через ПриватБанк зможуть подавати як фізособи, яких закон зобов'язує декларувати свої доходи, так і приватні підприємці, що працюють на єдиному податку. Для переходу на «цифрове» спілкування з податковою потрібен сертифікат електронного цифрового підпису - особистий секретний код, який можна отримати на флешку в будь-якому відділенні банку або скачати в системі «Приват24». Завірені електронним підписом документи мають таку ж юридичну силу, як і документи на паперовому носії, підписані власноруч і скріплені печаткою (Закон України «Про електронний цифровий підпис»).

Нагадаємо, ПриватБанк став першим і поки єдиним банком України, до складу якого входить акредитований центр сертифікації ключів (АЦСК). Програмні рішення ПриватБанку, що застосовуються при подачі електронної податкової звітності, використовують високонадійні засоби ЕЦП, криптографічні алгоритми яких реалізовані відповідно до вимог ДСТУ 4145-2002 і мають відповідні експертні висновки Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

«Приват24» - найпопулярніший Інтернет-банк в Україні і один з найбільших у Східній Європі. На сьогоднішній день він доступний фізичним особам та корпоративним клієнтам Україні, Росії, Латвії, Грузії та ряду країн ЄС. Призначений для управління банківськими рахунками через мережу Інтернет в режимі реального часу 7 днів на тиждень 24 години на добу. Загальна кількість клієнтів «Приват24» складає 3,5 млн, щодня в системі здійснюється понад 175 тисяч операцій.

Комментариев нет:

Отправить комментарий