. Обмен криптовалют и электронных денег. : ПриватБанк почав видавати кредити для бізнесу за принципово новою схемою

ПриватБанк почав видавати кредити для бізнесу за принципово новою схемою


ПриватБанк впровадив в Україні нову програму підтримки підприємництва. Тепер малий і середній бізнес, а також приватні підприємці зможуть отримати банківські кредити без застави та зайвої бюрократії.

Нова послуга Приватбанку «Кредит на бізнес» дозволить отримати кошти на розвиток бізнесу швидко і недорого. Як повідомили в банку, процедура оформлення кредиту займе не більше години, а для подачі заявки досить посвідчення особи позичальника та установчих документів підприємства. Умови кредитування прозорі і доступні більшості підприємців - незалежно від суми і терміну кредитування ставка по кредиту складе 3% в місяць, без додаткових комісій і платежів.

- «Кредит на бізнес» - це чудовий продукт! Нарешті підприємці отримали дуже простий і швидкий спосіб отримати до 200 тис. гривень на розвиток свого бізнесу! - Говорить керівник напряму «Обслуговування малого та середнього бізнесу» ПриватБанку Інна Журавльова. - В цей продукт ми вклали весь свій 20-річний досвід кредитування бізнесу і індивідуальних клієнтів.

Кредит на бізнес надається без обов'язкової застави, отримати його можуть як фізичні особи - підприємці, так і засновники підприємств і компаній. Максимальна сума кредиту - 200 тис. гривень. Умови кредитування однакові для всіх: позику можна отримати на 6 місяців з погашенням 20% від суми кредиту на місяць або на рік - з обов'язковим щомісячним погашенням 10% від суми кредиту. При переведенні в готівку кредитних коштів у банкоматах або касах банку комісія складе 3%.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер ринку банківського обслуговування. На сьогоднішній день банк обслуговує найбільшу в країні кількість корпоративних клієнтів - 224 000 і більше 330 000 приватних підприємців. За даними на 1 травня 2012 року, кредитний портфель ПриватБанку юридичним особам досяг 101 млрд грн.

Міжнародна банківська група «ПриватБанк» обслуговує понад 22 мільйонів корпоративних і роздрібних клієнтів в 12 країнах світу, серед яких - Росія, Грузія, Латвія, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан. ПриватБанк визнаний «Банком року 2011» в Україну (The Banker Awards). У рейтингу 1000 провідних банків світу 2011 року ПриватБанк займає 369 строчку, зміцнивши свої позиції з 416 місця в 2010 році.

Комментариев нет:

Отправить комментарий