. Обмен криптовалют и электронных денег. : Акціонери ПриватБанку затвердили аудиторський звіт і консолідовану звітність банку

Акціонери ПриватБанку затвердили аудиторський звіт і консолідовану звітність банку


Акціонери ПриватБанку затвердили аудиторський звіт і консолідовану звітність банку за 2011 рік, яка свідчить про стійкість його фінансових показників і лідируючих позиціях на ринку. Як повідомила прес-служба ПриватБанку, таке рішення було прийнято в ході позачергових загальних зборів акціонерів публічного акціонерного товариства комерційний банку «ПРИВАТБАНК», яке відбулося 28 травня.


Зокрема, згідно висновків Аудиторської фірми «Норман Аудит» (м. Київ) та Міжнародної аудиторської компанії «PricewaterhouseCoopers України», звітність за 2011 рік дає достовірне уявлення про фінансовий стан ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» та його дочірніх банків і підприємств, про фінансові результати його діяльності, рух грошових коштів в звітному році. Аудиторами зроблено висновки про те, що з урахуванням консолідованих показників банком виконуються всі економічні нормативи, передбачені українським законодавством і міжнародною практикою. Також акціонери банку відзначили, що загальна оцінка діяльності консолідованої групи в 2011 році має позитивну тенденцію, конкурентна позиція ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» на ринку банківських послуг залишається міцною і стабільною.

Нагадаємо, за підсумками роботи в 2011 році чисті активи ПриватБанку виросли на 31,68 млрд. грн до 145,118 млрд. Власний капітал банку на 1 січня 2012 року склав 16,746 млрд. грн (+ 4,87 млрд грн), статутний капітал - 13545000000 грн (+4,7 млрд грн). Чистий прибуток ПриватБанку за підсумками 2011 року склала рекордний для української банківської системи показник 1425000000 грн.

Міжнародна банківська група "ПриватБанк" обслуговує понад 22 мільйонів корпоративних і роздрібних клієнтів в 12 країнах світу, серед яких - Росія, Грузія, Латвія, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан. ПриватБанк визнаний "Банком року 2011" в Україну (The Banker Awards). У рейтингу 1000 провідних банків світу ПриватБанк займає 369 строчку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий