. Обмен криптовалют и электронных денег. : ПриватБанк почав оформляти довідки автомобілістам через Інтернет

ПриватБанк почав оформляти довідки автомобілістам через Інтернет


Клієнти ПриватБанку зможуть замовити і отримати необхідні автомобілістам довідки через Інтернет.

Як повідомили в банку, тепер довідку про погашення кредиту на покупку авто, яка необхідна при знятті кредитного автомобіля з обліку, можна отримати за кілька хвилин через Інтернет-банк Приват24. Також вперше в Україну автомобілісти зможуть оформити через Інтернет та документи для дозволу на установку в автомобілі газобалонного обладнання.

"Кожного тижня в Приват24 з'являються функції, які дозволяють нашим клієнтам робити ті операції, заради яких раніше потрібно було йти у відділення, - каже заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - Хоча, звісно ж, ми завжди раді обслуговувати клієнтів і в наших відділеннях. Благо, їх у нас тисячі по всій країні ".

Прес-служба банку нагадує, що сьогодні в Приват24 можна оформити довідки по рахунках (пластикові карти, депозити, поточні рахунки), кредитами фізичних осіб, касовим операціям, сплачених відсотках за іпотекою, а також дозвіл для виїзду за кордон. У травні банк впровадив та автоматизовану систему заповнення та відправки податкових декларацій про доходи.

Щомісяця клієнти ПриватБанку отримують в банку близько 15 000 різних довідок, причому кожна десята банківська довідка оформляється через Інтернет. Найчастіше клієнти Приватбанку замовляють довідки за своїми рахунками (більше 10 000 щомісяця), про погашення кредитів (3000) та довідки про погашення автокредиту для МРЕВ (близько 1000).

Приват24 - найпопулярніший інтернет-банк в Україні і один з найбільших у Східній Європі, сьогодні доступний фізичним особам та корпоративним клієнтам Україні, Росії, Латвії, Грузії та ряду країн ЄС. Призначений для управління банківськими рахунками через мережу Інтернет в режимі реального часу 7 днів на тиждень, 24 години на добу. Загальна кількість клієнтів Приват24 становить 3,5 мільйона, щодня в системі здійснюється понад 175 тисяч операцій.

Комментариев нет:

Отправить комментарий