. Обмен криптовалют и электронных денег. : У Грузії стартував освітній проект для студентів ,Стань директором ПриватБанку

У Грузії стартував освітній проект для студентів ,Стань директором ПриватБанку


Найталановитіші студенти економічних спеціальностей Тбіліського держуніверситету отримають шанс стати керівником цього банку. З початку червня в Грузії стартував унікальний освітній проект "Стань директором ПриватБанку", який дає можливість студентам спробувати свої сили в банківській справі. Проект проходить у вигляді бізнес-ігри, а проводять його грузинський ПриватБанк спільно з Тбіліським державним університетом ім. І.Джавахішвілі.

«Я із задоволенням попрацюю разом з переможцем проекту, адже, щоб виграти це право потрібно дійсно дуже добре розбиратися в банківській справі, - говорить голова правління ПриватБанку (Грузія) Богдан Лесюк. - Цей проект буде дуже корисний і для студентів, і для ПриватБанку. Ми впевнені, що 12 кращих учасників, які пройдуть у другий тур, стануть відмінним поповненням нашого кадрового резерву, Крім того, трійка фіналістів будуть претендувати на реальні робочі місця в банку, а це впевнений старт для молодих фахівців ».

Щоб на один день зайняти крісло керівника банку, студентам потрібно успішно пройти три етапи бізнес-ігри. На першому етапі команди студентів будуть займатися регулювання банківського ринку, граючи як за комерційні банки, так і за уряд. Другий етап гри буде пов'язаний з безпосередньою роботою банку. А на останньому етапі трійці фіналістів належить справитися зі спеціальним завданням - розробити повний бізнес-план відкриття банківської філії. Переможець фінального етапу і стане «директором» ПриватБанку, зможе брати участь у нарадах і зустрічах, познайомитися з керівниками напрямків, поспілкуватися зі співробітниками, - загалом, дізнається роботу банку зсередини.

Сьогодні ПриватБанк обслуговує понад 22 мільйонів корпоративних і роздрібних клієнтів в 12 країнах світу, серед яких Грузія, Росія, Латвія, Україна, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан. У 2011 році в рейтингу 1000 провідних банків світу британського журналу The Banker ПриватБанк займає 369 строчку. У Грузії ПриватБанк є одним з найбільш динамічно розвиваються комерційних фінустанов. ПриватБанк в Грузії обслуговує клієнтів в 65 філіях і відділеннях.

Комментариев нет:

Отправить комментарий