. Обмен криптовалют и электронных денег. : ПриватБанк впровадив обслуговування клієнтів в банкоматах без карт

ПриватБанк впровадив обслуговування клієнтів в банкоматах без карт


Клієнти ПриватБанку отримали можливість користуватися послугами банкоматів свого банку навіть без наявності пластикової картки. Тепер, щоб подивитися баланс за своїми картками та рахунками або зняти готівку з будь-якої своєї карти, клієнту достатньо мати з собою мобільний телефон, на який буде надсилатися одноразовий пароль входу.

Банкіри звертають увагу, що клієнтам все одно потрібно вводити пін-код картки, щоб подивитися її баланс або здійснити якусь операцію. Таким чином, операції без наявності картки завдяки зв'язці з мобільним телефоном є навіть більш безпечними, ніж операції з карткою.

Як нагадує прес-служба ПриватБанку, півроку тому була запущена послуга "Естренние гроші", яка дозволяла знімати гроші в банкоматі з конкретною картки клієнта за спеціальним кодом, просто зателефонувавши за коротким номером 3700. Тепер же "без пластика" клієнти ПриватБанку можуть знімати готівку з будь-якої з своїх карт. Комісія за обслуговування в банкоматі без карти відсутня.

"ПриватБанк в черговий раз став першим банком в світі по запуску послуги, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - Можливість зняття готівки без карти банки в деяких країнах вже пропонують. Але можливості знімати гроші з будь-якої своєї карти без пластика немає ні в кого. У цьому плані наші банкомати стали схожі на Приват24 - принцип входу теж через одноразовий пароль, але додатково потрібно ввести ще пін-код. В майбутньому ми плануємо додавати й інші функції банкоматів, які будуть доступні клієнтам без наявності картки ".

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. У мережі банку сьогодні працює 3394 філії і відділення, 7820 банкоматів, 4402 терміналу самообслуговування і 54 486 Pos-терміналів. За даними на 1 травня 2012 року, активи банку складають 134 900 000 000 грн, капітал - 17,2 млрд грн, чистий прибуток - 419 600 000 грн. Обсяг залучених ПриватБанком депозитів громадян досяг 60 млрд. грн. Портфель споживчих кредитів банку складає 24 млрд. грн. Міжнародна банківська група "ПриватБанк" обслуговує понад 22 мільйонів корпоративних і роздрібних клієнтів в 12 країнах світу, серед яких - Росія, Грузія, Латвія, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан.

Комментариев нет:

Отправить комментарий