. Обмен криптовалют и электронных денег. : Кредит на автомобіль - автомобіль з пробігом або новий можна купити в кредит

Кредит на автомобіль - автомобіль з пробігом або новий можна купити в кредит


Кредит на автомобіль - це один з декількох запропонованих Ощадбанком видів кредитів для населення. Ощадбанк в кредит дозволяє нові автомобілі або ж підтримані автомобілі з пробігом робити індивідуальним засобом пересування. Автомобіль купити в кредит тепер більш доступно, так як мережа відділень Ощадбанку найбільш поширена по території країни.
Авто-кредит Ощадбанку в основному оформлюється на нові автомобілі (в тому числі і вантажні автомобілі), придбані в мережі фірм, які уклали договір про співпрацю з Ощадбанком Росії, тобто Ощадбанк перевагу віддає тільки пов'язаним кредитах. І якщо ви хочете взяти кредит на придбання підтриманого автомобіля з пробігом у приватної особи, оформивши покупку через автосалон, який не має договору про співпрацю з Ощадбанком, то вибирайте інший банк або шукайте потрібний банку автосалон, де здійснюється такий продаж.

Процентні ставки на авто-кредит Ощадбанку виглядають так:

Термін кредитування Ставки авто-кредиту у валюті (% річних) Ставки авто-кредиту в рублях (% річних)
До 1,5 року 11,5 16
Від 1,5 років до 3 років 18
Від 3 до 5 років 18,5


Процентні ставки по авто-кредитах Ощадбанку помітно вище процентних ставок по кредитах на покупку авто інших комерційних банків - ось вам і банк для народу! Забезпеченням по авто-кредитами є купуються автомобілі, а наявність поручителів залежить від суми кредиту. Для всіх споживчих кредитів встановлено загальний порядок забезпечення. Так,
кредит до 45 000 руб. оформляється без поручителів

кредит від 45000 до 300000 крб. - 1 поручитель і без застави,

кредити від 300000 до 700000 крб. - 2 поручителя і без застави,

кредити на 700000 руб. і вище - 3 поручителя і заставу.
Природно, що ваш дохід і доходи поручителів, повинні задовольняти банк.

Перш ніж ви приймете рішення купити автомобіль взявши авто-кредит в Ощадбанку, чиї процентні ставки та основні умови наведені вище, рекомендую вам ознайомитися з даною послугою інших банків. Умови можуть виявитися більш вигідними а процентні ставки нижче.

Комментариев нет:

Отправить комментарий