. Обмен криптовалют и электронных денег. : Кредитні картки з функцією Cash Back

Кредитні картки з функцією Cash Back


Збільшення доходів багатьох банків безпосередньо пов'язане зі збільшенням кількості клієнтів, у тому числі активних користувачів кредитними пластиковими картами.

Спеціально для розширення кола споживачів банки розробляють нові програми, за допомогою яких клієнти можуть скористатися привабливими для них банківськими продуктами на вигідних умовах. Одним з таких є кредитні картки з функцією повернення частини коштів при здійсненні покупки - Cash Back. Перед тим як прийняти рішення про оформлення такої картки, бажано ретельно вивчити всі її позитивні і, можливо, негативні сторони.
Єдиного стандарту для пластикових карт з функціоналом Cash Back не існує. Вони є продуктом певного банку, в якому розробляються умови і згодом укладаються договори з клієнтом, що регламентують процентну ставкувозвратов. Оскільки головна умова отримання кредитної картки - це договір, то вивчити його і додатки до нього слід повністю, саме в них знаходиться сама цікава інформація. Додатки містять список компаній, магазинів, кафе, заправок та інших подібних закладів, оплата послуг або покупок в яких потягне за собою повернення відсотків. Зазвичай відсоткове число коливається в розмірі 1-5%.
Рішення про повернення відсотків приймається банком-емітентом, розмір повернення витрачених коштів теж визначає банк. Зазвичай на кредитки банків немає повернення коштів при знятті готівки, оплати ігрових послуг, переказ грошей на інші рахунки, навіть у тому випадку якщо вони явно вказують на покупку. У деяких банках список невеликий, в інших - більш розширений. У будь-якому випадку, рішення отримати карту Cash Back повинно стати приводом до вивчення договору до його підписання, рішення всіх питань, що виникли із співробітником банку.
Оформлення карти Cash Back. На що звернути увагу?
Повернені на карту відсотки на витрачені кошти відносяться до доходів. Відомо, в нашій державі доходи оподатковуються, їх бажано оплачувати в термін, щоб не потрапити в число злісних неплатників. Як правило, самими банками виробляється утримання податку в розмірі 13% від кожної з повернутих сум та перерахування його до відповідних податкових органів. Перед отриманням картки необхідно уточнити це питання.
Оформлення кредитної картки Cash Back в деяких банках супроводжується наданням клієнтові права обрати улюблений магазин, на здійснення покупок в якому банк призначить бонус - більш високий відсоток повернення. Це дуже приємний момент для клієнта, що дозволяє, наприклад, отримати додаткову знижку на щоденні покупки в супермаркеті або на автозаправці. Але тут теж можуть підстерігати несподіванки - у ряді банків такі акції нетривалі. Пункт «Улюблений магазин» підлягає розгляду раз в квартал, деякі банки воліють проробляти це самостійно і приймати рішення про те, який з магазинів стане улюбленим магазином клієнта на наступний квартал в односторонньому порядку. При підписанні договору бажано передбачити можливість такої ситуації.

Комментариев нет:

Отправить комментарий