. Обмен криптовалют и электронных денег. : Грошові перекази PrivatMoney в Україна тепер можна відправляти з російських терміналів Qiwi

Грошові перекази PrivatMoney в Україна тепер можна відправляти з російських терміналів Qiwi


Миттєві грошові перекази PrivatMoney тепер можна відправити з Росії в Україну через 120 000 терміналів QIWI, які є практично в кожному регіоні Російської Федерації. Як повідомили у ПриватБанку, в рамках спільного проекту з QIWI, банком також реалізована можливість відправки достпуних і швидких переказів і в інші країни СНД - Киргизстан, Таджикистан, Білорусь, Грузію та Молдову.

«PrivatMoney - дуже популярний спосіб переказу грошей з Росії в Україну, - говорить керівник Бізнесу обслуговування мігрантів та персонального кредитування ПриватБанку Дмитро Барбаянов. - Завдяки цьому партнерству ще більше відправників в Росії отримають легкий і дешевий спосіб відправити гроші рідним в Україну через 120 000 терміналів Qiwi по всій країні ".

Відправлення переказу PrivatMoneyчерез Qiwi робиться в кілька кліків - потрібно вибрати країну отримання грошового переказу, вказати ПІБ відправника та одержувача і зробити переклад. Якщо вказати також мобільний телефон одержувача, то на цей номер надійде дублююче смс-повідомлення з контрольним номером переказу. Отримати переказ можна в будь-якому місті обраної країни, а в Україну - не лише у відділеннях банку, а і в будь-якому банкоматі ПриватБанку, через інтернет і навіть по телефону Сервісного центру банку.

«Співпраця з PrivatMoney дозволяє нам запропонувати користувачам простий спосіб швидкого переказу коштів за допомогою QIWI Гаманця в будь-який зручний час: через інтернет на сайті QIWI Гаманця або в будь-якому з 120 000 QIWI Терміналів. Ми вітаємо розширення меж отримання грошових переказів, оскільки це відкриває нові можливості для наших користувачів », - прокоментувала Старший Віце-президент КІВІ Банк Ольга Кулачок.

Комментариев нет:

Отправить комментарий