. Обмен криптовалют и электронных денег. : Грошові перекази PrivatMoney тепер можна отримати за телефоном

Грошові перекази PrivatMoney тепер можна отримати за телефоном


ПриватБанк впровадив новий сервіс - отримання термінових грошових переказів PrivatMoney по телефону. Тепер будь-який переклад, відправлений як з Україною, так і будь-який іншої країни світу, можна отримати миттєво на пластикову карту. Новий сервіс банку працює цілодобово без вихідних, при отриманні переказу по телефону банк не стягує додаткової комісії.

"Новий спосіб отримання термінових переказів набагато зручніше традиційного - готівкою у відділеннях, - говорить керівник Бізнесу обслуговування мігрантів та персонального кредитування Дмитро Барбаянов. - Отримати переказ можна в будь-якій точці України, повідомивши його дані оператору банку по телефону, а використовувати гроші як готівкою, так і для оплати товарів і послуг ".

Щоб скористатися сервісом миттєвого отримання грошових переказів PrivatMoney, досить мати банківську пластикову карту і зателефонувати за безкоштовним номером клієнтської підтримки 0800500003. Для отримання грошей оператору банку потрібно повідомити дані відправника та контрольний номер, а також номер своєї пластикової карти, на яку будуть перераховані кошти.

Протягом останніх 7 років ПриватБанк є найбільшим в Україні оператором ринку термінових грошових переказів. Сьогодні в ПриватБанку можна відправити і отримати переклади провідних світових і національних систем - як у відділеннях банку, банкоматах і терміналах ПриватБанку, так і Інтернет-банку Приват24 і по телефону.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. У мережі банку сьогодні працює 3394 філії і відділення, 7753 банкомата, 4343 термінал самообслуговування і 54 486 Pos-терміналів. За даними на 1 травня 2012 року, активи банку складають 134 900 000 000 грн, капітал - 17,2 млрд грн, чистий прибуток - 419 600 000 грн.

Обсяг залучених ПриватБанком депозитів громадян досяг 60 млрд. грн. Портфель споживчих кредитів банку складає 24 млрд. грн. Міжнародна банківська група "ПриватБанк" обслуговує понад 22 мільйонів корпоративних і роздрібних клієнтів в 12 країнах світу, серед яких - Росія, Грузія, Латвія, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан.

Комментариев нет:

Отправить комментарий