. Обмен криптовалют и электронных денег. : Акордбанк

Акордбанк


Повне найменування Публічне акціонерне товариство «Комерційний Банк« Акордбанк »

Номер ліцензії 245

Керівник виконавчого органу Солнцев Ігор Михайлович
(За інформацією на 28.03.2012)

Місто Київ

Головний офіс Україна, 04136, м. Київ, вул. Стеценко, д. 6

Телефон: (38044) 593-99-60

Адреса сайту www.accordbank.com.ua

Додаткова інформація
ПуАТ «КБ« Акордбанк »- український комерційний банк, який надає широкий перелік банківських послуг юридичним та фізичним особам (ліцензія № 245 від 07.11.2011 р.).
Заснований в 2008 році, «Акордбанк» став символом стабільності і зростання. Він створений шляхом об'єднання українського капіталу з метою сприяння розвитку українського бізнесу.

З самого першого дня роботи «Акордбанк» - це команда фахівців з великим досвідом у банківському секторі, які в роботі і обслуговуванні клієнтів слідують таким принципам: високі стандарти обслуговування; простота взаємодії; злагодженість роботи команди; інновації та мобільність; гармонійність партнерства.

У «Акордбанк» ми думаємо, що наше майбутнє має багато спільного з тим, що ми робимо сьогодні.

ПуАТ «КБ« Акордбанк »надає наступні види банківських послуг для фізичних осіб і корпоративних клієнтів: відкриття та обслуговування поточних рахунків у всіх видах валют; система дистанційного обслуговування рахунку Internet Banking; депозитні вклади в національній та іноземних валютах; карткові продукти і зарплатні проекти; здійснення валютообмінних операцій; миттєві перекази коштів фізичних осіб за межі України; прийняття платежів від юридичних та фізичних осіб (оплата комунальних платежів без комісії); прийняття платежів в інтересах третіх осіб; надання в оренду індивідуальних сейфів; кредитування і факторинг; банківські гарантії та документарні акредитиви .

Довідка
Порівняно молодий банк, заснований у червні 2008 року в Києві двома фізичними особами. Данило Волинець на той момент обіймав посаду голови спостережної ради Ощадбанку, а Володимир Печовал, з часткою участі в капіталі утвореного кредитної установи порядку 73%, входив до складу наглядової ради Укрексімбанку. Пізніше Печовал зменшив частку участі в користь нових акціонерів - Віктора Кириченка і Світлани Фесенко.

У жовтні 2010 року в банку змінився голова правління. На цю посаду призначений Ігор Солнцев - колишній топ-менеджер банку «Форум», який належить німецькому Commerzbank AG. Кредитна установа займається обслуговуванням фізичних та юридичних осіб.

«Акордбанк» має 7 відділень (4 в Києві, по одному в Харкові, Одесі та Херсоні), є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також платіжної системи Mastercard, здійснює грошові перекази в системах Western Union, Money Gram, Avers. Сьогодні мережа банкоматів «Акордбанк» входить в систему «Радіус», яка об'єднує понад 200 банкоматів в м. Києві та більше 3000 по всій Україні.

Станом на 1 січня 2012 року показники банку:
• Регулятивний капітал - 122,8 млн. грн.
• Кредитно-інвестиційний портфель - 293,2 млн. грн.
• Депозити - 220 млн. грн.
• Понад 10 000 клієнтів.

Акціонери: Фесенко С. І. - 22,12%, Волинець Д. М. - 20,75%, Кириченко В. Н. - 20,75, Гулей А. І. - 9,96%, Кузимків З. В. - 7,78%, Папроцький О. Т. - 7,78%, Міщенко С. А. - 0,83, Ратушнюк О. Я. - 0,001%.

Наглядова рада: Ратушнюк Ольга Яківна (голова).

Правління: Ігор Солнцев (голова), Зінаїда Кот, Ольга Кошлатий, Оксана Літош.

Комментариев нет:

Отправить комментарий