. Обмен криптовалют и электронных денег. : АктаБанк

АктаБанк


Повне найменування Публічне акціонерне товариство «АктаБанк»

Номер ліцензії 243

Керівник виконавчого органу Шестопалов Ігор Володимирович
(За інформацією на 26.12.2011)

Місто Дніпропетровськ

Головний офіс 49000, Україна, м. Дніпропетровськ, вул. Глінки, д. 7

Телефон: (38056) 790-50-70

Адреса сайту www.aktabank.com

Додаткова інформація
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АКТАБАНК» засновано в 2008 році.
АКТАБАНК - універсальний банк, що надає повний спектр фінансових продуктів і послуг фізичним та юридичним особам. АКТАБАНК здійснює свою діяльність на підставі ліцензії НБУ № 243 від 7 листопада 2011 року.

У серпні 2009 року ПАТ «АКТАБАНК» отримані ліцензії ДКЦПФР професійного учасника ринку цінних паперів на здійснення брокерської і дилерської діяльності, депозитарної діяльності зберігача цінних паперів.

ПАТ «АКТАБАНК» є:
· Учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 196 від 27 червня 2008 р.);
· Асоційованим членом Міжнародної платіжної системи VISA International;
· Афілійованим членом Міжнародної платіжної системи MasterCard Worldwide;
· Учасником Міжнародної платіжної системи SWIFT;
· Учасником Міжнародної системи REUTERS;
· Учасником Міжбанківської інформаційно-дилінгової системи Ukrdealing;
· Членом СРО асоціації «Українські фондові торговці»;
· Членом СРО «Професійна асоціація реєстраторів і депозитаріїв»;
· Клієнтом ПрАТ «Всесоюзний депозитарій цінних паперів», ПАТ «Національний депозитарій України», Депозитарію НБУ, де відкриті рахунки в ЦБ як зберігачу цінних паперів.

ПАТ «АКТАБАНК» входить в 3-ю групу банків за класифікацією НБУ і станом на 01.07.2011 р. за обсягом сукупних активів займає 61-е місце з 176 банків банківської системи в цілому і 18-е місце з 21 банку по 3 - й групі.

Головний офіс банку знаходиться в Дніпропетровську, всього регіональна мережа банку представлена ​​30 регіональними управліннями та відділеннями у 8 регіонах України, а саме: у Дніпропетровській області - 17, у Київській та Запорізькій - по 2, у Львівській, Харківській, Луганській, Одеській, Полтавській областях - по одному. Крім цього, протягом 2012 року заплановано подальше збільшення присутності ПАТ «АКТАБАНК» по всій території України.

У зв'язку з постійно зростаючим попитом на банківському ринку в наданні якісних і сучасних послуг, в ПАТ «АКТАБАНК» сформовані основні напрямки діяльності:

Private Banking - надання банківських та інвестиційних послуг заможним клієнтам;

Корпоративний бізнес - обслуговування юридичних осіб всіляких масштабів і напрямів бізнесів (Приватні підприємці, ТОВ, Нотаріуси, Адвокати і т. д.);

Роздрібний бізнес - обслуговування фізичних осіб.

Відмінною рисою обслуговування в ПАТ «АКТАБАНК» є персональний підхід до кожного клієнта, притаманний зазвичай тільки VIP-відділень інших банків.

Протягом 2011-2012 р. р. у відповідності зі стратегією розвитку, АКТАБАНК динамічно розвиває Роздрібний бізнес. Так, у 2011 р. для зниження витрат на виготовлення пластикових карток для клієнтів і підвищення якості надаваних «карткових продуктів» був створений власний Процесинговий центр ПАТ «АКТАБАНК».

Для зручності та можливості самообслуговування клієнтів АКТАБАНК розвиває власну мережу банкоматів і платіжних терміналів, які найчастіше перебувають у багатолюдних торговельних центрах і працюють цілодобово. На сьогоднішній день мережа банкоматів АКТАБАНК представлена ​​32 пристроями, також варто відзначити, що АКТАБАНК є учасником мережі «Радіус», яка об'єднує більше 3000 банкоматів України.

АКТАБАНК - ПОРЯДОК З ГРОШИМА. ПОРЯДОК У ВСЬОМУ.

Довідка
Досить молодий банк, заснований у квітні 2008 року в Дніпропетровську корпорацією «Алеф» *. Основні напрямки діяльності - обслуговування корпоративних клієнтів та private banking.

Банк володіє мережею продажів, що складається з 22 філій та відділень у великих містах України. У планах, озвучених кредитною установою, - довести число представництв до 40 до кінця 2011 року. Банк належить до 3-й групі за розміром сукупних активів (з 4-х за класифікацією Національного банку України (НБУ), за цим показником посідає 60-е місце по країні (20-е місце по групі).

За даними НБУ, на 01.04.2011 сукупні активи банку склали 2360000000 гривень (8,2 млрд рублів). Кредитний портфель, на 94% складається з позик юридичним особам, формує 36% сукупних активів. Резервування - близько 5% проти 7% у 2009 році. Зниження відносного показника резерву пояснюється зростанням кредитного портфеля за 2010 рік більш ніж у 2 рази. Інший обсяг формують вкладення в ліквідні активи і МБК - 30 і 7% відповідно.

Основну частину пасивів формують кошти фізичних осіб - близько 42%. Ще 17% припадає на кошти юридичних осіб. На частку сукупного капіталу припадає близько 13% пасивів.

У 2010 році прибуток банку склав 2,3 млн гривень (8 млн рублів) проти прибутку за 2009 рік у розмірі 2 млн гривень (7,1 млн рублів). За цим показником в I кварталі 2011 року банк зайняв 110-е місце по країні з результатом 0150000 гривень (0,5 млн рублів).

Акціонери
ТОВ «Центр-Агро-Трейд» - 100%.

Наглядова рада
Станіслав Віленський (голова), Олександр Речицький, Вікторія Захарова.

Правління
Ігор Шестопалов (голова), Ірина Циганок, Олена Кошеварова, Інна Мусієнко, Олег Іванов.

* ТПК «Алеф» створена в 1995 році Вадимом Єрмолаєвим та об'єднує 19 різнопрофільних підприємств. Корпорація працює в таких галузях економіки, як виробництво та імпорт продукції, транспортні перевезення, виноробство, аграрний бізнес, будівництво. Підприємствам корпорації належать наступні торговельні марки: «Таврія-лайн» (судноплавна компанія), «Столетов», «Золота амфора», «Клінков», «Хельсінкі» та ін До 2006 року корпорація володіла іншою кредитною установою - «Агробанк», проте в 2006 році він був проданий чеській фінансовій групі PPF Group і перейменований в «Хоум Кредит Банк» (зараз - банк «Схід»). Сума операції оцінювалася експертами в $ 40-65 млн. В кінці 2010 року чеська група покинула український ринок, продавши 100% акцій свого роздрібного підрозділу «Платинум банку».

Комментариев нет:

Отправить комментарий