. Обмен криптовалют и электронных денег. : Время работы биржи форекс

Время работы биржи форекс


Міжнародний ринок «Форекс», як відомо, працює 24 години на добу 5 днів на тиждень. Але це не означає, що якщо ви хочете стати успішним трейдером, то повинні день і ніч сидіти за комп'ютером, роблячи перерви тільки на сон і їду. Червоні очі і виснажений вигляд жодною мірою не характерні для успішного торговця на самому великому міжнародному валютному ринку. Людина, яка заробляє собі на життя трейдингом, знає саме слушно для нього час роботи біржі форекс: він тільки кілька годин проводить біля монітора, залишаючи масу часу на відпочинок та інші справи. Ніхто з тих, хто домігся успіху на форексі, не доводив себе до стану напівнепритомності. Адже трейдеру не обійтися без ясного розуму, світлих думок та бадьорого стану духу. Так як же визначити час роботи біржі форекс, найбільш сприятливий для торгівлі?

У даній статті ми розглянемо нюанси торгівлі на форексі під час трьох періодів, які збігаються з часом роботи трьох торгових сесій. Який період підійде вам - вирішуйте самі.

Варіанти часу роботи на біржі Форекс
Час азіатської торговельної сесії

У цей період (з 0.00 до 9.00 МСК) очолюють нащадки японських самураїв. Головні країни-гравці в цьому часовому проміжку - Японія, Австралія та Китай. Торгівля з 0.00 до 6.00, як правило, не дуже активна, так як Європа і Америка відпочивають або сплять. До 6 ранку курси валют практично не змінюються. Іноді, правда, бувають винятки. З 3.00 до 3.30 ночі виходять важливі дані в Японії, після яких можливий істотний стрибок або падіння.

Коли азіатська сесія підходить до кінця (6.00-9.00), настає ще більшого затишшя, ніж до цього. У цей час практично ніхто не торгує.

Час європейської торгової сесії

Європейська торгова сесія починається о 9.00 і закінчується о 16.00 МСК. Часовий проміжок з 9.00 до 12.30 є одним з найбільш важливих для торгівлі. У цей час працювати на біржі форекс починають європейці. На ринку зароджується рух, який домінує протягом усього дня. Ті, хто для торгівлі воліє пару євро / ієна або долар / євро, повинні не пропустити важливу статистику по єврозоні, яка виходить в 12.00-13.00.

12.00 - це час початку роботи на біржі форекс англійців. З 12.00 суттєво пожвавлюється торгівля фунтами.

Досвідчені трейдери, що використовують для торгівлі пари фунт / долар і фунт / ієна, намагаються не пропустити статистику в Британії, яка виходить з 13.00 до 14.00.

Час американської торговельної сесії

Для багатьох трейдерів найбільш підходящим часом роботи біржі форекс є період американської торговельної сесії (з 16.00 до 0.00 за МСК). Самий жвавий проміжок сесії - з 16.00 до 21.00. На ринку з'являються великі гравці з потужними фінансовими засобами і маса гравців з меншими можливостями, але з величезним бажанням розбагатіти. У цей час рух, яке існувало на ринку з ранку, може різко змінити свій напрямок.

Час з 16.00 до 18.00 багатьма російськими спекулянтами вважається кращим для торгівлі. Інформація про найважливіші події в США, які можуть вплинути на рух ринку, виходять о 16.30.

З 18.00 пожвавлення починає потроху стихати. З 21.00 до 0.00 торгівля ведеться мляво. Правда, під час засідання Федеральної резервної системи (ФРС) США краще не лягає спати до півночі: о 22.15 ФРС оприлюднить свої рішення, що сприяє сильному пожвавленню на ринку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий