. Обмен криптовалют и электронных денег. : ПОСЛУГИ ВІД ПРИВАТБАНКУ ДЛЯ ВАС

ПОСЛУГИ ВІД ПРИВАТБАНКУ ДЛЯ ВАС


Liqpay - це платіжна система, що дозволяє легко відправляти гроші з картки систем Visa або MasterCard на віртуальний рахунок у системі Liqpay, прив'язаний до номера мобільного телефону.
Після цього можна передати гроші далі, на інший телефон, вивести гроші із системи Liqpay знову на свою картку або залишити гроші на своєму рахунку і скористатися ними пізніше.
Інтернет-еквайринг -  Якщо Ви вирішили відкрити бізнес у сфері Інтернет-комерції або давно працюєте в ній — Вам необхідно підключитися до послуги Інтернет-еквайрингу, тому що Інтернет-магазин не може називати себе магазином, якщо він не приймає платежі по картах!  За допомогою цієї послуги клієнти легко, безпечно і у режимі онлайн можуть оплатити будь-яку покупку Вашого товару або послуги через Інтернет з допомогою платіжних карток Visa і MasterCard.
Siteheart -  компанія, що оживляє Інтернет. Siteheart.ru  призначений для спілкування між людьми — професіоналами та їх клієнтами, у справах і без справ, для укладання угод, консультацій, взаєморозрахунків і просто чудове місце для розваг і спілкування. Siteheart.ru— це живий ринок, де можливо все — романтичне знайомство, зустріч з цікавим співрозмовником, вдала покупка, порада професіонала в потрібний момент, гороскоп та маса інших можливостей. Всесвітній ринок живих послуг.
Сервіс масової доставки SMS
Тепер Ви завжди можете повідомити клієнтів про нові надходження у Ваш магазин, про знижки на бізнес-ланчі у Вашому кафе і просто привітати зі святом, наприклад з Новим Роком або 10-річчям Вашої фірми.
Стартап AgentNano - дозволяє створювати наношопи - мінімагазини для продажів в Інтернет. Серед найпопулярніших варіантів старту продажів в Інтернет - Інтернет-магазини, аукціони, дошки оголошень і звичайні форми замовлень на офіційному сайті. Але всі вони вимагають серйозних часових, а часом і фінансових витрати, крім того, припускають високий рівень Інтернет-грамотності з боку людини, що бажає продавати. Легкий старт продажів AgentNano - один із найпростіших способів розпочати продажі в Інтернет. Завантаживши опис товару або послуги на сайт AgentNano, користувач отримує код для вставки у свій сайт, блог або профіль у соціальній мережі. Покупець має можливість безпечно розрахуватися за товар за допомогою кредитки через сайт AgentNano.
Партнерська програма ПриватБанку - Припустимо, у Вас є свій власний сайт, блог або просто домашня сторінка, яку Ви частенько обновлюєте, але від якої не отримуєте дохід. Завдяки Партнерській програмі у Вас є можливість монетизувати свій сайт встановивши на ньому унікальний продукт - Банківський Віджет. Продаючи будь-яку із запропонованих банківських послуг, за якими пильно стежать співробітники Банку, Ви будете отримувати винагороду на свій рахунок в системі Liqpay. Все, що Вам необхідно, це встановити віджет і заробляти, при кожній успішній оплаті або заявці. При цьому оплачувати у Вашому віджеті може як будь-який відвідувач Вашого ресурсу, так і Ви самі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий