. Обмен криптовалют и электронных денег. : ПриватБанк в Португалії відкриває рахунки через відділення пошти

ПриватБанк в Португалії відкриває рахунки через відділення пошти


Щоб стати клієнтом AS "PrivatBank" Sucursal em Portugal, що представляє банківську групу "ПриватБанк" в Португалії, тепер не обов'язково їхати в офіс банку. З початку червня авторизувати документи для відкриття банківського рахунку можна через будь відділенні Португальської пошти.

Як повідомили в банку, укладення договору між AS "PrivatBank" Sucursal em Portugal та Португальською поштою дозволить клієнтам прискорити процес ідентифікації та відкриття розрахунковий рахунок в банку практично в будь-якому місті Португалії. Авторизація документів на пошті дозволить клієнтам користуватися всіма послугами AS "PrivatBank" через Інтернет, у тому числі, і відкривати депозити на вигідних умовах.

"Для того, щоб користуватися найсучаснішими банківськими послугами, сьогодні зовсім не обов'язково йти в банківський офіс, наша система Інтернет-банкінгу Privat24 дає можливість здійснювати платежі або відкрити депозит прямо з будинку або офісу, - говорить голова правління AS" PrivatBank "Олександр Трубаков. - А головне, що користуватися послугами банку можна буде як на території ЄС, так і в інших країнах, де працює банківська група ПриватБанк ".


Відкриття рахунку AS "PrivatBank" Sucursal em Portugal дозволить користуватися основними продуктами і послугами банку як через Інтернет, так і у відділеннях банку, а також дасть можливість оформити депозити з особливо вигідними ставками.



AS "PrivatBank" входить в міжнародну банківську групу ПриватБанк. Сьогодні ПриватБанк обслуговує понад 22 мільйонів корпоративних і роздрібних клієнтів в 12 країнах світу, серед яких - Росія, Грузія, Латвія, Україна, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан. У 2011 році в рейтингу 1000 провідних банків світу британського журналу The Banker ПриватБанк займає 369 строчку, зміцнивши свої позиції з 416 місця в 2010 році. На сьогоднішній день AS "PrivatBank" займає 13 місце серед 31 банку в Латвії.

Автосервис: автокондиционеры ремонт, заправка

Комментариев нет:

Отправить комментарий