. Обмен криптовалют и электронных денег. : Акцепт Банк

Акцепт Банк


Повне найменування Публічне акціонерне товариство «Акцепт Банк»

Номер ліцензії 336 (реєстр. номер)

Керівник виконавчого органу Сокур Олександр Петрович (Сокур Олександр Петрович, Sokur Alexander Petrovich)
(За інформацією на 21.06.2011)

Місто Київ

Головний офіс Україна, м. Київ, Повітрофлотський пр-т, д. 14/17

Про банк
Кредитна установа зареєстровано 19 січня 2011 року і має тільки банківський реєстраційний номер, в опублікованій Національним банком України звітності по банківській системі за I квартал не відображено зважаючи на відсутність активної діяльності. У травні 2011 року Антимонопольний комітет України дав згоду на придбання ПАТ «Акцепт Банк» шведською групою SEB *. Ця покупка буде третім придбанням групи на банківському ринку України після банку «Ажіо» (перейменований в СЕБ Банк в кінці 2004 року) і Факторіал-Банку (приєднаний до СЕБ Банку в цілях розвитку філіальної мережі в березні 2009 року).

Найменування ПАТ «Акцепт Банк» співзвучне з ПАТ «Акцент-Банк» (заснований в кінці жовтня 1992 року в Києві, раніше - ЗАТ «Український кредитний банк»), крім того, АБ «Акцептбанк» був зареєстрований в квітні 1992 року в Донецьку та працював на банківському ринку України до серпня 1995 року (пізніше був перейменований в ПАТ «Донгорбанк»).

Акціонери
Дані про власників не розкриваються.

Правління
Олександр Сокур (голова).

* SEB Group - європейська банківська група, надає послуги з корпоративного та роздрібного фінансування, а також private banking. SEB представлена ​​у Швеції, Німеччині та країнах Балтики. За даними TheBanker 2010, Skandinaviska Enskilda Banken Group (Sweden) займає 72-е місце за капіталом і 59-е місце за розміром активів, 14,3 і 324 300 000 000 доларів відповідно. Йому присвоєні такі рейтинги: Moody's: A1, S & P: A, Fitch: A + (06.2011).

Комментариев нет:

Отправить комментарий